Romanii sunt un popor cu vocatia zborului. Eu sunt roman.

marți, 13 decembrie 2011


COMUNICAT DE PRESĂ

60 de ani de avia
ție militară reactivă în România (1951 - 2011)


Asociația "Aripi Românești" și Direcția de Cultură a Primăriei Orașului Râșnov organizează expoziția fotografică aniversară ce marchează 60 de ani de aviație militară în România.

Vernisajul expoziției va avea loc la Casa de Cultură din Râșnov, în data de 17 decembrie 2011, începând cu orele 12.00. Expoziția cuprinde fotografii istorice inedite ce au ca subiect cei 60 de ani de activitate în România a diferitelor aparate de zbor cu reacție.

Concepută de către Asociația "Aripi Românești", expoziția itinerantă de fotografie prezintă cei 60 de ani de activitate în România ai aparatelor militare de zbor cu reacție și  aniversează primul zbor pe un avion cu reacție al unui pilot român, maior aviator Aurel Răican, realizat la data de 26 iunie 1951 pe Aerodromul Ianca.

                Evenimentul este organizat în parteneriat cu Casa de Cultură Râșnov și cu sprijinul Academiei Forțelor Aeriene Române “Henri Coandă” din Brașov și Aeroclubul Teritorial Brasov.

               Asociația "Aripi Românești" este o organizație neguvernamentală și nepartizană, ce are ca scop promovarea aviației și a zborului în toate formele sale și în special promovarea aeronauticii și a aviației române atât în țară cât și peste hotare.
 
Pentru mai multe detalii, vă rugăm contactați:

Asociația "Aripi Românești"
Magdalena Râșnoveanu
Coordonator Comunicare și Relatii Publice
Telefon: +4 0734.101.887
E-mail: pr @ aripiromanesti.ro
Web: http://www.aripiromanesti.roNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu